Nagelbeugel

Voorkom ingegroeide nagels

Ingegroeide teennagels, likdoorn in de nagelwal, rondgroeiende nagels gaan vaak gepaard met veel pijn. Met behulp van een nagelbeugel kunnen ingroeiende of rondgegroeide nagels, tunnelnagels weer een 'normale' en platte vorm krijgen. Ook kan het tijdelijk of verhoogde druk van de nagel in de nagelsulcus (nagelwal) verminderen. In dit geval kan er voor een nagelbeugel gekozen worden om het probleem blijvend op te lossen, hiermee wordt het ingroeien voorkomen.

Er zijn verschillende vormen van nagelbeugels. De beugels die in de praktijk worden toegepast zijn de BS Spange (plakbeugel), het veertje en de NaspanĀ®-Platinum nagelbeugel. Dit is een NIEUWE revolutionaire en unieke nagelbeugel die zelfregulerend is en zowel over trek- als hefeigenschappen bezit.

Het zal direct reguleren en acute pijnklachten verminderen.

De nagelbeugel wordt op maat gemaakt en op de nagel geplaatst en vastgezet om de nagel te dwingen rechter te groeien, zonder dat de nagel weer in de huid groeit. Eenmaal bevestigd, groeit de beugel met de nagel mee en na verloop van tijd groeit de beugel eraf. Afhankelijk van de klacht kan er een nieuwe nagelbeugel geplaatst worden.

Ook reeds ingegroeide nagels kunnen goed behandeld worden. Beter is het natuurlijk om niet te wachten totdat er al een ontsteking bij is gekomen.

Doordat een nagelbeugel de nagelhoeken van de huid houdt zult u bijna onmiddellijk minder pijn en ongemak ervaren!

Uw voeten in goede handen!

Volg mij
Provoet lidmaatschapsnr: 314476
ProCert lidmaatschapsnr: 14538
Recensies
Hier komt de samenvatting van beoordelingen te staan.
Schrijf ook een recensie
Ā©2023 Pedicurepraktijk Weerselo
Ontwerp en realisatie: MarkYourMedia

Afspraak maken