Over pedicurepraktijk weerselo

Wie ben ik?

Mijn naam is Astrid Schotten. Met heel veel plezier sta ik voor u klaar om uw voeten te verzorgen. Ik vind het belangrijk om u als klant net dat beetje extra te geven zodat u met een fijn gevoel naar huis gaat. Of u nu gewoon eens een uurtje wilt ontspannen, of nu eens eindelijk van die vervelende voetproblemen af wilt.

Ik werk met goede materialen en u bent ervan verzekerd dat er altijd met schone instrumenten wordt gewerkt! Daarnaast vind ik het van het grootste belang dat er in mijn praktijk hygiënisch en vakkundig gewerkt wordt. Professionaliteit staat voorop.

Ik ben gediplomeerd medisch pedicure en aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet en sta geregistreerd in het ProCert kwaliteitsregister. Mijn pedicurepraktijk is gevestigd in Weerselo.

Wat kan ik als medisch pedicure voor u betekenen?

Naast de reguliere voeten ben ik in staat om diabetische voeten, reumatische voeten en overige risicovoeten te behandelen. Daarnaast ben ik bevoegd om specialistische technieken toe te passen. Denkt u hierbij aan nagelregulatie (bij een ingroeiende nagel), nagelreparatie (bij een kapotte nagel), antidruktechnieken (bij pijnlijke drukplekken) en orthesiologie (bij standafwijkingen/likdoorns tussen de tenen). Ook heb ik diverse workshops en cursussen gevolgd voor het oplossen van problemen die vooral voorkomen aan de nagels van de voet.

Ook kan ik u de mogelijkheid bieden dat u, via uw zorgverzekeraar, voor vergoeding in aanmerking komt wanneer u diabetes of reuma heeft.

Groeten van Astrid

Mijn Praktijk

Uw voeten in goede handen!

Volg mij
Provoet lidmaatschapsnr: 314476
ProCert lidmaatschapsnr: 14538
Recensies
Hier komt de samenvatting van beoordelingen te staan.
Schrijf ook een recensie
©2023 Pedicurepraktijk Weerselo
Ontwerp en realisatie: MarkYourMedia

Afspraak maken