Medisch pedicure

Wat doet de medisch pedicure?

Het vak van pedicure is meer dan alleen maar het knippen van nagels. We helpen bij het voorkomen van aandoeningen en geven advies over de verzorging van uw voeten, huid en nagels. Ook helpen we bij de keuze voor voetverzorgingsproducten, adviseren we de juiste hulpmiddelen en kunnen we u in specifieke gevallen doorverwijzen naar een podotherapeut, podoloog of arts.

De medisch pedicure behandelt alle soorten 'risicovoeten'. Denk hierbij aan voetproblemen veroorzaakt door diabetes, reuma en ouderdom. Tevens beschikt de medisch pedicure over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie, nagelreparatie, anti-druk technieken en orthesiologie.

Cliënten met complexe voet- en nagelproblemen worden door de medisch pedicure zorgvuldig en volgens strakke richtlijnen behandeld.

'Code voor het voetverzorgingsbedrijf'

Ook Pedicurepraktijk Weerselo werkt volgens de 'Code voor het voetverzorgingsbedrijf'. Met dit kwaliteitskeurmerk garanderen wij dat onze praktijk voldoet aan alle eisen op het gebied van milieu, hygiëne en arbo wet- en regelgeving. Daarnaast zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet.

Uw voeten in goede handen!

Volg mij
Provoet lidmaatschapsnr: 314476
ProCert lidmaatschapsnr: 14538
Recensies
Hier komt de samenvatting van beoordelingen te staan.
Schrijf ook een recensie
©2023 Pedicurepraktijk Weerselo
Ontwerp en realisatie: MarkYourMedia

Afspraak maken